Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

(VIDEO) HRGOVIĆ DOZNAO S KIM ĆE SE BORITI! Čeka ga opaki udarač: ‘Nikad se nije tukao s nekim takvim’

Autor: Bruno Herljević

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, saznao je ime novog protivnika. Nedavno osvojeni međunarodni WBC naslov branit će u KC Dražen Petrović u Zagrebu, a protivnik će mu biti opaki Ekvadorac Ytalo Perea.

Hrgović je u sjajnoj formi, a WBC naslov je uzeo protiv Amira Mansoura i to sjajnim nokautom u rujnu u zagrebačkoj Areni.

“Drago mi je što je moj sljedeći protivnik potvrdio borbu. Perea je kvalitetan boksač s velikim amaterskim pedigreom, stoga očekujem da će biti težak ispit. Boksao je s vrlo kvalitetnim boksačima i nisu ga uspjeli zaustaviti”, rekao je Hrgović i naglasio.

“Uz podršku cijele Hrvatske, vjerujem da mogu doći do vrha teške kategorije i obećavam još jednu veliku borbu i pobjedu 8. prosinca u KC Dražen Petrović”, završio je hrvatski boksač.

Tko je Perea?

Hrgović je dobio nimalo lakog protivnika. Perea je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri upisao 11 pobjeda i tri poraza, a pružio je sjajan otpor protiv bivšeg svjetskog prvaka Guillerma Jonesa te Poljaka Adama Kownackog.

“Uzbuđen sam zbog dolaska u Hrvatsku i borbe protiv Filipa Hrgovića. Proputovao sam svijet boreći se u amaterskom boksu i ne bojim se suočavanja s njim na njegovom terenu. Gledao sam njegove borbe i znam da je odličan boksač, ali sam uvjeren u svoju pobjedu. Nikada se nije borio s nekim poput mene”, rekao je Perea.







Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.