(VIDEO) FJODOR EKSPRESNO ODGOVORIO MIRKU FILIPOVIĆU: Hoćemo li zaista gledati borbu desetljeća?!

Autor: Bruno Herljević

Legendarni ruski borac brzo je odgovorio na Mirkov izazov, a poruka je bila kratka i jasna.

Mirko Filipović pozvao je vječnog rivala Fjodora Jemjeljanenka na revanš preko svojeg Facebook profila, a odgovor se nije čekao dugo. Legendarni ruski borac brzo je odgovorio na Mirkov izazov, a poruka je bila kratka i jasna.

Mirko ga je pitao, “Fjodore, usudiš li se”, a Jemjeljanenko mu je poručio: “Nema problema”.

E sada, kolike su zapravo šanse da uskoro gledamo ovaj ultimativni revanš? Teško je reći, Mirko se možda šalio, možda i nije, s njim se nikad ne zna jer se često šali. No, kod Fjodora je priča drugačija, on pak ima ugovor s Bellatorom i čeka ga borba u lipnju protiv Matta Mitrionea. Cro Cop je naglasio kako želi svoju oproštaju borbu odraditi pred japanskom publikom, a kako je ruski borac vezan ugovorom za Bellator, to znači kako bi morali organizirati borbu u Japanu.

Ako je vjerovati izazovu na društvenim mrežama, oba borca su za revanš, a nema sumnje kako bi to bio najveći spektakl u posljednjih desetak godina, zapravo najveći spektakl još od one borbe 2005. kada je Fjodor dobio odlukom sudaca.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.