FOTO: YouTube

(VIDEO) FANOVI BIJESNI: Joshui slomljen nos, sučev potez ih šokirao

Autor: Željka Orešković

Prvak je razočarao mnoge, a sudac još više

Anthony Joshua pomalo je razočarao obožavatelje u svojoj prvoj obrani titule nakon što je u travnju umirovio Vladimira Klička. U subotu se borio s Carlosom Takamom i pobijedio je, ali prekidom u desetoj rundi, što mnogi smatraju ogromnog greškom suca jer se izazivač i dalje prilično dobro branio.

“Ja sam se došao boriti, ja ne sjedim sa strane i ne donosim odluke. Ovo je bio jako dobar meč sve dok ga sudac nije prekinuo i prema Takami imam veliko poštovanje. Ne zanimaju me sudačke odluke, to nije moj posao”, kazao je Joshua.

Više od odluke suca njega prine stanje u kojem mu je nos. Naime, u drugoj rudi sudario se glavom s Takamom i slomio nos.

“Izgleda da je slomljen i nisam mogao disati. Mogla je ovo biti velika katastrofa. Da sam ja pokazao ikakav znak slabosti sudac je mogao uskočiti i prekinuti meč”, zaključio je prvak.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.