(VIDEO) DEBELJKO ŽELI UĆI U POVIJEST MMA-a: ‘Bit ću prvi koji je pobijedio Cro Copa, Minotaura i Fjodora’

Autor: Bruno Herljević

'Debeljko' kojeg pamtimo po tome što je demolirao Cro Copa i nanio mu težak i neočekivan poraz u vrijeme kada su se obojica nalazila pod kapom UFC-a, obznanio je kako se u Bellatoru želi boriti s jednim od najvećih boraca svih vremena Fjodorom Jemeljanenkom.

Bivši UFC-ov teškaš Roy Nelson, potpisao je za Bellator i u nedavnom gostovanju na Submission Radiju najavio je veliki, gotovo povijesni, podvig koji želi ostvariti u svijetu MMA-a. Naime, ‘debeljko’ kojeg pamtimo po tome što je demolirao Cro Copa i nanio mu težak i neočekivan poraz u vrijeme kada su se obojica nalazila pod kapom UFC-a, obznanio je kako se u Bellatoru želi boriti s jednim od najvećih boraca svih vremena Fjodorom Jemeljanenkom.

“Želio sam ostati u UFC-u, ali oni su promijenili svoju marketinšku strategiju i prestali su se fokusirati na borbe. Zaista bih volio biti taj koji će se sljedeći boriti s Fjodorom jer ako se borim s njim i pobijedim ga, biti ću jedini borac koji je pobijedio Cro Copa, Minutaura i Fjodora. Borit ću se sve dok mogu parirati drugim borcima. Tko zna, možda budem prvak kao što je Randy Couture bio u 43. godini života. Nikad se ne zna, jedino što želim jest boriti se”, kazao je Nelson.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.