FOTO: Screenshot

(VIDEO) CRO COP OPET DOMINIRA! ‘Što ću s telefonom? Užario se od poziva velikih nogometnih klubova, ali…’

Autor: Dnevno.hr

Kad se radi, onda se ozbiljno radi. Ali, kad je zabava – onda se svi valjaju po podu od smijeha. Bilo je tako i ovoga puta, čemu svjedoči i snimka s Facebook-profila Mirka Filipovića. Popularni Cro Cop odlučio se snimiti nekoliko akcija s partije nogometa koju je odigrao s ljudima iz svog tima.

Naš proslavljeni borac se zbog pretrpljenog moždanog udara morao umiroviti te prekinuti svoju dugotrajnu i uspješnu sportsku karijeru. Sada podučava mlade na raznim seminarima diljem Europe. Mirko i dalje treningom održava svoju kondiciju, ali ne smije više sudjelovati u nikakvim borbama s kontaktom.

Dakle, zabava. Filipović i ekipa su igrali nogomet, a na golu je bio japanski borac Satoshi Ishii. On nije mogao obraniti jedan udarac, a Mirko je to ovako prokomentirao:

“Dragi prijatelji, moram izraziti negodovanje radi tajnog snimanja večerašnje utakmice Cro Cop teama. Nakon što su ove snimke procurile na internet, moj mobitel je doslovno zatrpan bezbrojnim porukama i pozivima najvećih europskih klubova radi angažiranja Satoshija. Nažalost, moram sve odbiti jer Satoshija nogometna karijera ne zanima te ove golmanske majstorije želi upražnjavati isključivo rekreativno”, napisao je Mirko Filipović.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.