Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

(VIDEO) CRO COP ODUŠEVIO NESEBIČNOM GESTOM: ‘Bravo, ljudino! Imaš srce kao Velebit’

Autor: Željka Orešković

Mirko Filipović još je jednom pokazao veliko srce

Mirko Cro Cop Filipović poznati je ljubitelj životinja, a koliko ih zaista voli još je jednom pokazao u videu objavljenom na Facebook profilu.

Malo je reći da oduševio obožavatelje kada je priskočio upomoć bačenim psićima.

Sinoć kod mosta u mojoj Privlaci vidim dva napuštena psića kako spavaju na travi uz cestu. Vjerovatno su tu izbačeni iz auta. Čujem danas da su danima tu. Bojali su se, ali su ipak nakon nekog vremena došli do mene. Nahranio sam ih i vode im dao, a oni zauzvrat stotine pusa dali. Puni su krpelja, a ja sam skinuo one koje sam mogao, ostali su presitni i ne mogu bez pribora. Ujutro ću ih odvesti kod rođaka u garažu i u utorak kod veterinara, da poskida sve krpelje i da ih cijepi. Ukoliko netko želi udomiti ove nesretnike neka me kontaktira. Psi su jako mladi, koliko mogu vidjeti, oko godinu dana imaju max, a moguće i manje, ali veterinar će točno odrediti starost. Ukoliko se netko odluči pružiti im dom, psi će biti cijepljeni, čipirani i kastrirani tako da neće biti nikakvog troška oko njih. Psići su predragi i da nemam toliko svojih uzeo bi ih ja sebi. Nadam se da će se netko tko želi psa, a ne pati od toga da pas mora biti neka ekskluzivna pasmina, javiti da ih udomi“, napisao je Mirko iznad videa.

Komentari su se počeli redati ispod nejgovog videa, a pohvala zaista ne nedostaje.

“Bravo ljudino, imaš srce kao Velebit… Bog blagoslovio tebe i obitelj”, “Svaka čast… E da je barem više ljudi poput vas, ovakvi pasići vjerojatno ne bi ni bili na cesti!!”, “Ne samo veliki borac nego i veliki čovjek velikog srca”, samo su neki od komentara.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.