(VIDEO) CRO COP KROŠEIMA UNIŠTIO ALIAKBARIJA: Pogledajte kako je Mirko izbombardirao nemoćnog Iranca

Autor: Bruno Herljević

Sjevnuo je lijevi kroše Mirka Filipovića koji je storvalio Aliakbarija na tlo, Aliakbari se pridigao, a onda je Cro Cop ispalio još jedan lijevi kroše koji je Iranca ponovo oborio. Potom je Mirko, već rutinski, navalio i izbombardirao Iranca na parteru.

Mirko Filipović osvojio je Rizinov Grand Prix pobjedom u finalu protiv Iranca Amira Aliakbarija. Nakon što je svladao u četvrtfinalu Lawala i ranije u subotu Baruta u polufinalu, Mirko je za svega nešto više od dvije minute u finalu nokautirao favoriziranog hrvača iz Irana.

U početku meča Iranac je bio nešto aktivniji, ali borci su se gotovo minutu odmjeravali i testirali strpljivost. Aliakbari je potom nasrnuo na Mirka, ušao u klinč i odveo borbu u kut, no Mirko se iščupao. Iranac se još nekoliko sekundi pokušavao nadmetati s Mirkom, a onda je sjevnuo lijevi kroše Mirka Filipovića koji je storvalio Aliakbarija na tlo, Aliakbari se pridigao, a onda je Cro Cop ispalio još jedan lijevi kroše koji je Iranca ponovo oborio. Potom je Mirko, već rutinski, navalio i izbombardirao Iranca na parteru.

Ma najbolje bi bilo da pogledate sami. Uživajte u fantastičnom nokautu.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.