(VIDEO) ČISTA EKSPLOZIJA CRO COPA: Pogledajte kako je Mirko Filipović serijom ubojitih udaraca demolirao Lawala

Autor: Bruno Herljević

Cro Cop je ostvario još jednu veliku pobjedu, a za dva dana čeka ga polufinalni ogled sa superteškašem, Estoncem, Barutom Kaitom koji je ranije svladao Tsuyoshika Kosaku jednoglasnom odlukom sudaca.

U četvrtfinalu Rizinova turnira u japanskoj Saitama Areni, Mirko Filipović je svladao američkog hrvača i udarača, Mohammeda Lawala, nokautom u drugoj rundi i plasirao se u polufinale prestižnog turnira. Nije krenulo najbolje za Mirka, Lawal ga je prvo rušio u parter, ali Cro Cop se dobro branio pa ih je sudac vratio u ‘stojku’. Filipović je dozvoljavao Lawalu da vodi glavnu riječ, a progurao je tek nekoliko ‘kickova’ koji nisu napravili preveliku štetu King Mou.

Prva runda otišla je u korist Amerikancu, a druga runda krenula je odmjeravanjem u kojem borci nisu previše riskirali. Sve do jednog trenutka kada je Lawal izgubio strpljenje i napao Mirka, a Cro Cop je, kao stari iskusni lisac, samo to čekao. Sjevnuo je aperkat koji je zaljuljao Lawala, Mirko ga je potom pritisnuo na konopce i raspalio po njemu serijom udaraca. Lawal se srušio, Mirko nastavio ‘peglati’, a kada se King Mo više nije mogao braniti, sudac je prekinuo borbu. Cro Cop je ostvario još jednu veliku pobjedu, a za dva dana čeka ga polufinalni ogled sa superteškašem, Estoncem, Barutom Kaitom koji je ranije svladao Tsuyoshika Kosaku jednoglasnom odlukom sudaca.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.