(VIDEO) BRUTALNO PRETUČEN MMA BORAC: Nasrnuli na njega iz čistog mira, ni pištolj mu nije pomogao

Autor: Bruno Herljević

U subotu u Sankt-Peterburgu pet muškaraca brutalno je pretuklo MMA borca Umara Vahajeva. MMA borac je navodno izašao iz svog stana, a napali su ga muškarci koji su tog trenutka izlazili iz restorana.

Vahajev je pokušao smiriti situaciju i izbjeći probleme, ali nisu mu dopustili. Borac, koji inače nastupa za Fight Club Berkut, je pokušao smireno okončati sukob i odmicao se unazad. Jednog od napadača koji ga je uhvatio za ruku uspio je nokautirati, ali prema pisanju CrimeRussije nije dobro prošao.

Vahajev je uspio doći do svog automobila i izvući plinski pištolj, ispalio je čak pucanj upozorenja u zrak, ali napadači nisu ni trznuli. MMA borac dobio je takve batine da je zaradio nekoliko fraktura i lom čeljusti. Napadači su na koncu uhićeni i slijedi im suđenje, a ruski mediji napominju kako se napad dogodio iz čistog mira, odnosno, bez nekog posebnog razloga.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.