(VIDEO) BRESTOVAC NIJE USPIO! Pogledajte kako je najbolji hrvatski kickboksač poražen u meču za najboljeg teškaša!

Autor: Bruno Herljević

Najbolji hrvatski kickboksač Mladen Brestovac ponovo se našao u ringu s najboljim borcem današnjice, Ricom Verhoevenom, ali meč je završio kao i onaj prethodni, porazom hrvatskog borca.

Nizozemac je slavio jednoglasnom odlukom sudaca, a Brestovcu je ovo vjerojatno bio posljednji pokušaj za napad na titulu najboljeg teškaša.

Bresotvac je nanizao tri uzastopne pobjede i izgledao je vrlo dobro protiv Verhoevena nego što je to bilo u prvom meču. Puno je taktizirao, pazio je da se ne uspuše, ali nažalost, Verhoeven je bio superiorniji. Pazio je kako napada Brestovca, kombinacije su odsjedale na pravim mjestima i jednostavno se mora priznati kako je Nizozemac bio bolji. Ne može se reći da se Brestovac nije trudio, gađao je direktima, ispalio je više od 10 high-kickova, ali bilo je to nedovoljno jer je Nizozemac sve školski anulirao.

Verhoevenu je ovo već sedma obrana naslova otkako je 2014. uzeo pojas Danielu Ghiti i svakako se može reći da je ušao u povijest kickboksa.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.