VELIKO PRIZNANJE ZA HRGOVIĆA! Hrvat dospio na popis najvećih nada: ‘Ima jednu posebnu odliku’

Autor: Bruno Herljević

Za najboljim hrvatskim boksačem, Filipom Hrgovićem je sjajna godina. Ostvario je pet velikih pobjeda od toga tri nokautom i sada pretendira na sam vrh teškaškog boksa. Prepoznali su to i brojni ugledni mediji. Prije dva tjedna ga je boksački portal The Sweet Science proglasio najvećom nadom boksa u 2018. godine, a sada ga je ugledni ESPN uvrstio među 15 boksačkih nada godine.

U izboru boksačkog novinara Dana Rafaela za nadu godine proglašen je Amerikanac Teofimo Lopez Jr. (11-0, 9 KO) koji se bori u lakoj kategoriji,  a Hrgović je zauzeo osmo mjesto te ljestvice.

“Ima solidnu snagu u rukama, baca dobre kombinacije i odlikuje ga vrlo visoku boksačku inteligenciju”, opisao je novinar tako Hrgovića.

Na toj je ljestvici Hrgović najbolje rangirani teškaš, a na popisu su se našla samo trojica njih. Dva mjesta iza Filipa smjestio se Nigerijac Efe Ajagba, koji ima raspon ruku od čak 224 centimetra! Iza Hrgvoića je također Britanac Daniel Dubois, koji je navodno uspio srušiti Anthonyja Joshuu na sparingu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.