VELASQUEZ JE ISKREN: To što je netko veliki prvak, ne znači ništa! Ovo je ipak samo velika industrija zabave

Autor: Dnevno.hr

Cain Velasquez, američki MMA borac koji je kroz karijeru dvaput uspješno branio naslov prvaka UFC-ove teške kategorije, raspričao se o Stipi Miočiću i njegovim šansama da ponovno napadne titulu čiji je vlasnik po osvajanju bio i u rekordne tri obrane.

Velasquez se nije borio već dvije i pol godine, no sad se vraća u UFC i to borbom protiv kamerunsko-francuskog borca Francisa Ngannoua, istog onog protiv kojeg je Miočić treći i posljednji put obranio naslov koji mu je potom pobjedom uzeo Daniel Cormier.

“Stipe je odradio sjajan posao kad je trebalo i došao je do svake pobjede koja mu je trebala. Ja mu ovim putem skidam kapu zbog momaka koje je pobijedio. Po mom mišljenju, on je bio veliki šampion. Pratio sam njegovu karijeru od početka i odmah sam znao koliko je dobar i koliko će tek biti dobar”, prenosi Fightsite riječi Velasqueza koji je u karijeri ostvario omjer od 14 pobjeda i samo dva poraza.

Nanijeli su mu ih Junior dos Santos i Fabrício Werdum, borci protiv kojih je Miočić stizao do svojih kruna. Osvrnuo se Velasquez potom na poraz Miočića u borbi protiv Cormiera i činjenicu da američko-hrvatski borac traži revanš kojeg nema.

“Kad je Daniel ugovorio borbu protiv njega, nisam vidio način na koji Daniel to može izgubiti. Bio sam prilično uvjeren kako ga ima. Što se tiče revanša, ne može se nikad znati kako stvari stoje. Ovo je industrija zabave puno više nego sam sport i svašta se u trenutku može dogoditi. To što je netko veliki prvak ne znači da će odmah dobiti priliku ponovno napasti titulu”, jasan je povratnik u UFC.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.