Screenshot/ Youtube

UBIO RIVALA PA ZAVRŠIO KARIJERU: ‘Ovo je ogroman šok, neopisivo sam tužan…’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Kickbox borac Anthony Durand odlučio je završiti karijeru nakon što je u ringu usmrtio svog protivnika, 25-godišnjeg Panpetcha Padunchaija.

Durand je laktom pogodio svog protivnika te ga nokautirao. Panpetch se od tada nije probudio. Nekoliko dana proveo je u komi te je na kraju umro od posljedica nokauta.

‘Šokiran sam. Ovo je kraj za mene. Nikad više neću kročiti u ring. Ovo je bila moja 28. borba u karijeri i posljednja’ objavio je Francuz na društvenim mrežama.

Tragedija

Odjeknula je ova smrt borilačkim svijetom te je zavila svijet kickboxa u crno. Durand je dao i dodatno pojašnjenje zašto odlazi i kako se osjeća:

 

‘Svjestan sam da nisam odgovoran za ono što se dogodilo, ali ne mogu prestati misliti o tome. Ovo je ogroman šok. Borio sam se s njim pet rundi, nanio mu taj udarac i naravno da se osjećam odgovornim. Neopisivo sam tužan. Pomagat ću njegovoj majci, supruzi i kćerkici sve dok mi ne kažu da prestanem.’




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.