FOTO: Facebook

TKO JE DOVOLJNO HRABAR? BK Dinamo organizira novi sparing za rekreativce

Autor: Željka Orešković

"Ovom manifestacijom želimo pružiti široj zagrebačkoj publici priliku da se upozna sa boksom i pogleda zanimljive dvoboje "

Ovu subotu 3.2.2018. se održava 2. otvoreni sparing za boksače rekreativce u organizaciji Boksačkog kluba Dinamo, donosimo vam priopćenje i najavu:

“Nakon uspješnog prošlogodišnjeg otvorenog sparinga za rekreativce, ove godine nastavljamo sa započetom tradicijom i organiziramo drugo izdanje. Format je ostao isti, boksat će se tri runde po dvije minute uz prisustvo suca u ringu. Boksači će biti razvrstani po standardnim težinskim kategorijama, a parovi dogovoreni među trenerima.

Sparing se i dalje održava za rekreativne boksače, a ne natjecatelje, dakle za osobe bez službenih amaterskih ili profesionalnih mečeva. Budući da je riječ o sparingu, pobjednika nema, međutim ne nedostaje zdravog sportskog natjecateljskog duha.

Drugi otvoreni sparing za rekreativce održava se 03.02.2018. u sportskoj dvorani Megaton u Prešernovoj ulici bb (OŠ Ivana Cankara) s početkom u 16:00 kada će se obaviti vaganja boksača i dogovori trenera o parovima boraca. Početak samih mečeva očekujemo najkasnije u 17:00.

Kako je to izgledalo prošle godine možete provjeriti na službenoj fotogaleriji i na našem YouTube kanalu .

Boksački klub Dinamo je osnovan u zimu 2016. godine kao kontinuacija težnji za sportskim napretkom Zagreba, započete sa Futsal Dinamom čiji je sestrinski klub. Prvi smo borilački klub u Hrvatskoj ustrojen po načelu 1 član – 1 glas. Ovom manifestacijom želimo pružiti široj zagrebačkoj publici priliku da se upozna sa boksom i pogleda zanimljive dvoboje u jednom otvorenom ozračju, čega mislimo da nedostajemo u gradu i šire. Također želimo boksačima rekreativcima dati priliku da iskuse kako je to boksati pred publikom i time im pomoći u njihovom daljnjem napretku”.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.