FOTO: YouTube

STIPE MIOČIĆ MIJENJA KARIJERU?! Najopakiji čovjek na svijetu zagolicao maštu obožavateljima

Autor: Bruno Herljević

Najopakiji čovjek na svijetu, amerikanac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, mijenja karijeru? Stipe je tri puta branio pojas teške kategorije UFC-a i sva tri puta to je odradio besprijekorno, a priliku za novu, rekordnu, obranu imat će 8. srpnja protiv Daniela Cormiera.

Je li Stipi dosadio UFC, plaćaju li ga premalo ili je pak željan novih izazaova to ne znamo, ali definitivno je zagolicao maštu svima svojim posljednjim tweetom. Naime, Stipe je komentirao boksački meč Deontaya Wildera i Luisa Ortiza. Wilder je slavio nokautom u desetoj rundi i obranio je naslov teške kategorije prema WBC-u.

Miočić je retweetao Wilderovu objavu uz svoju poruku: “Cijenim dobru, čvrstu borbu. Čestitke na pobjedi. Samo nastavi naporno raditi i možda se vidimo u tom ringu”, napisao je Miočić. Hoće li Stipe zaista u boksački ring, to ćemo vidjeti s vremenom, ali valja spomenuti kako je ranije izazivao na Anthonyja Joshuu.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.