Foto: Marko Prpic/PIXSELL

SRAMOTNO PODCJENJIVANJE MIOČIĆA! Evo gdje su ga uvrstili na vječnoj ljestvici

Autor: Luka Vuletić

Američki ESPN napravio je ljestvicu najboljih UFC boraca današnjice, a ono što najviše zanima hrvatske navijače je plasman Stipe Miočića.

Power Ranking lista napravljena prema kriterijima trenutnog niza pobjeda te popularnosti.

Prvo mjesto zauzeo je Israel Adesanya koji je ostvario 20 pobjede bez ijednog poraza te je trenutno najzvučnije ime UFC-a.

Iza njega smjestio je Khabib Nurmagomedov, koji se nedavno umirovio, a u statusu mirovanja je i Connor McGregor plasiravši se iza Dagestanca na trećem mjestu.

Četvrti je Jon Jones, peta Amanda Nunes, a tek šesto mjesto zauzeo je Stipe Miočić iako ga se smatra najboljim borcem teške kategorije UFC-a svih vremena.

Poznato da je da Miočić kod Amerikanaca nikad nije uspio steći popularnost poput nekih drugih boraca iako su njegove borilačke kvalitete neosporno najbolje.




Autor:Luka Vuletić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.