FOTO: YouTube

SRAMOTNA OBJAVA RAZBIJESNILA BRATA PREMINULOG BOKSAČA: ‘Makni taj tvit ili ću ja maknuti tebe!’

Autor: Željka Orešković

Smrt mladog boksača neki su odlučili iskoristiti za samopromociju

Mladi 31-godišnji boksač Scott Westgarth preminuo je dva dana nakon meča u kojem je pobijedio. Nakon borbe mu je pozilo te je prebačen u bolnicu, gdje je izdahnuo nakon dva dana zbog izljeva krvi u mozak.

Boksački svijet je u šoku i tugi, ali jedan borac odlučio je tragičan događaj iskoristiti za samopromociju. Radi se o Tyanu Boothu, koji je objavio sramotan tvit i razbijesnio brata preminulog boksača.

“Neke ljude bi razveselilo da i ja poginem u ringu kao Scott Westgarth. Man down”, napisao je Booth, a uskoro mu je stigao odgovor Adama Westgartha.

“Go*no jedno, moj brat je postigao više nego što ćeš ti ikad. Makni taj tvit ili ću ja maknuti tebe i to je obećanje! Uopće ne zaslužuješ da te se naziva boksačem”, napisao je brat tragično preminulog bokaša.




FOTO: Twitter

To nimalo nije doprijelo do Bootha pa je nastavio u istom tonu, ali ovog puta je spomenuo Geralda McClellana, boksača koji je u ringu stradao 1995. godine. Liječnicu su mu uspjeli spasiti život, ali nikada se nije potpuno oporavio, završio je u invalidskim kolicima, a ostao je i bez vida i sluha.

Ipak, pravda je bila prilično brza u ovom slučaju i Booth je ostao bez boksačke licencije.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.