FOTO: Instagram

SPEKTAKULARNA BORBA NA POMOLU? Posrnuli Fury želi Joshui oteti titulu

Autor: Željka Orešković

"Znam da svi očekujete da će me prebiti, ali ja neću pokleknuti i neću se preplašiti tamo nekih mišića"

Izgleda da je na pomolu velika borba koja bi mogla razveseliti sve ljubitelje boksa. Naime, Anthony Joshua otkrio je kako je nejgov promotor Eddie Hearn razgovarao s bivšim prvakom Tysonom Furyjem koji nije kročio u ring odkad je skinuo Vladimira Klička s trona. Tema razgovora je, dakako, bila borba Joshue i Furyja.

“U ovom trenutku je Anthony Joshua protiv ostatka svijeta, ja se moram boriti protiv svih. Eddie je u pravu, ovo je dobro i za njega kao promotora i za mene, ali i za ljude koji žele gledati moju borbu s Tysonom Furyjem. Njemu želim svu sreću u onome što prolazi i trebamo ga vidjeti ponovo u ringu. Eddie je telefonski pokušao relizirati borbu, ali mu je iskazao i potporu. Do ove borbe bi moglo doći”, kazao je Joshua, ali i napomenuo da su trenutno ipak Joseph Parker i Deontay Wilder bliži šampionskoj razini.

Potencijalnu borbu prokomentirao je i Fury koji se, čini se, svim silama želi vratiti u ring i izazvati aktualnog prvaka. Njihovu moguću borbu uspredio je s onom legendarnom Alija i Foremana.

“Ovo slijedi! Stari prvak se vraća u borbi s čovjekom za kojeg svi misle da će me nokautirati. Ovo je poput Ali vs. Foreman i svi znamo što se dogodilo u toj borbi. Znam da svi mislite da će me Joshua nokautirati, ali ja neću pokleknuti i ne plaše me tamo neki mišići. Ja imam mentaltet pobjednika koji nikada nije izgubio. Pravi prvak dolazi preuzeti tron. Ovo je moja era, a oni su iz mog doba i moram ih uništiti. Mislija mi je pronaći i uništiti AJ-a i Wildera, dolazim po vas. Jedino što mi je na umu je uništavanje, a postoji samo jedan pobjednik i to su moji obožavatelji. Učinimo teškaše ponovo velikima, neka se najbolji bore protiv najboljif”, napisao je Fury uz fotografiju na Instagramu.

This is what’s to come! The old champ coming back to fight a man who every1 thinks will ko me, same as Ali vs Forman the stylish Ali vs the mummy Forman! We all know what happens in this fight! I know you all got me whooped, but I will not lay down or be afraid of some muscles ? & I have the mentality of a winner a man who has never lost a fight. A true champion coming back to claim his thrown, This is my era they are from my time, I must destroy them. AJ & Wilder I’m coming back for you pair my mission is seek & destroy the only thing on my mind is destruction who ever gets in my way will be dealt with accordingly. There’s only 1 winner & that’s the fans! Let’s make the heavyweights great again, fight the best in the division, Fury= Lineal champ, Joshuar= Ibf-Ibo-wba Wilder= WBC. Parker= Wbo But to be fair Parker is only a young lad & is not on my radar he must gain experience & mature in to a big strong man. I hold my destiny in my own hands. May the best man win good luck everyone #letsgetthispartystarted 2018_2019 the world will see the best fights & see the true heavyweight king ? recrowned .

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on




Podsjećamo, Fury je imao problema sa zloupotrebom droga, točnije kokaina, a borio se i s depresijom, koju krivi za to. Oduzeti su mu pojasevi, ali i licenca za sudjelovanje u profesionalnim mečevima, sve zbog neaktivnosti i droge. Uz sve to Tyson je nazukao nevjerojatan broj kilograma, ali sada tvrdi kako je pobijedio podmuklu mentalnu bolest te da će 2018. biti njegova godina.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.