SIJEVAJU BRUTALNE OPTUŽBE! Pogledajte kakve gadosti pišu Amerikanci o Cro Copu

Autor: Bruno Herljević

Amerikanci su vrlo loše podnijeli poraz njihova borca Roya Nelsona kojeg je u tri runde na Bellatorovoj priredbi prebio Hrvat, Mirko Filipović. Cro Cop je u dugoočekivanom revanšu slavio jednoglasnom odlukom sudaca nakon tri runde.

Meč je izazvao brojne reakcije. Jedan od sudaca Mirku je dodijelio sve tri runde, dok su dvojica treću rundu dodijelili Nelsonu, a to je vrlo loše sjelo, prvesntveno, Nelsonu koji ih je prozvai nakon meča.

“Pobijedio sam Mirka, ali suci to nisu vidjeli. Jedan od njih glasao je 30:27, to se nije dogodilo i to ste mogli vidjeti ako ste gledali borbu. Ne znam, možda sam u zabludi zbog udaraca, ali hvala mojim fanovima”, poručio je u videu preko svom Instagrama.

Nakon Nelsona i komentator popularnog portala BloodyElbow otišao je par koraka dalje i žestoko je i vrlo ružno napao Cro Copa.

“Vikend je bio sjeban. Znam da sam novinar i da bih trebao biti objektivan i sve to. Bellator mi je upropastio vikend. Sjedio sam kod kuće u iščekivanju dobrih parova i mečeva. Mislim da to nije previše za jednog ljubitelja borbe. Vjerujem da je vlasnik Bellatora Scott Coker ušao u ovo s najboljim namjerama. Dokazao se kao solidan menadžer u prošlosti. Ovaj put, planovi se nisu ostvarili”, napisao je Tim Burke.

Onda je možda ipak malo pretjerao s komentarima na račun Cro Copa.

“Mirko Filipović izgledao je kao da Bellator nema dopinška testiranja. Bio je komično golem za jednog 67-godišnjaka. Nikada ne upadam u zamku optuživanja boraca za doping, to je samoporažavajuće. Ali dajte, ljudi. Zar ćemo se ponašati kao da to ovdje nije slučaj? Možete, slobodno. Ja neću. Ne mogu dočekati borbu Cro Copa i Brocka Lesnara u programu WrestleManije”, rekao je novinar pritom aludirajući na povratak Lesnara nakon doping afere.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.