Screenshot: Instagram/Jegor Klimovič

RUSI SE NE ŠALE! Režisera vozikali u džipu, stigle su prijetnje, a sve zbog jedne stvari

Autor: I.K.

Priča o međusobnoj netrpeljivosti velikih borilačkih zvijezda Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora nekada se zaustavlja samo na njima dvojici, a nekada pogađa i druge.

Svoju priču koja prikazuje kako to zna izgledati otkrio je Jegor Klimovič, ruski režiser, koji je upao u neugodnu situaciju dok je bio u poslovnom posjetu Dagestanu, ruskoj pokrajini u kojoj je Khabib rođen i koja je i danas njegov dom. Tada je Klimovič posjetio i ekipu slavnog borca, no to ga je uvalilo u probleme.

O njima je Klimovič progovorio javno, spominjući ružnu epizodu s Khabibom i njegovim društvom.

‘Nadrapao’ zbog McGregora

Ruski režiser našao se u poteškoćama jer su slavni borac i njegova ekipa vidjeli nekoliko njegovih fotografija u društvu McGregora, a nakon toga, pomislili su da im je Klimovič došao kao ‘špijun’ ruskog borca. Onda je krenuo ‘šou’.

‘Khabib i njegovi prijatelji strpali su me u džip i nakon toga krenuo je njihov pritisak. Oduzeli su mi opremu, pitali što radim kod njih i brisali su ono što sam ranije snimio’, opisao je ruski režiser.

 

View this post on Instagram

 




Objavu dijeli Egor Klimovich (@egorklimovich)

Izvuklo ga uvjeravanje

Situacija nije bila laka, ali Klimovič se iz nje uspio izvući uvjerivši Khabiba i ekipu da je u Dagestan stigao zbog jednog drugog projekta, povezanog s mladim sportašima, a ne zbog Conora koji bi ga poslao u ‘špijunski’ zadatak.




Na kraju, sve je prošlo mirno i završilo je prijateljski, a ruski režiser smatra da je tako moglo biti cijelo vrijeme. Razgovor bi riješio sve, a ovako je morao proći epizodu koju mu nije bila ugodna u vožnji džipom.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.