Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

PREMINUO JE OTAC STIPE MIOČIĆA: ‘Možda si bio pola svijeta dalje, ali za mene si uvijek bio ovdje, hvala ti za sve’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Stipe Miočić, američki borilački majstor hrvatskih korijena, na Instagramu je podijelio tužne vijesti o obiteljskom gubitku. Preminuo je Stipin 61-godišnji otac Bojan, a veliki prvak koji je trag ostavio s naslovom u teškoj kategoriji u UFC-ju otkrio je osobnu bol nekoliko dana nakon gubitka.

‘Trebalo je neko vrijeme da ovo napišem, nisam to htio objavljivati, ali ipak sam želio da svi znaju… Moj otac preminuo je protekle nedjelje, hvala na svom porukama, pozivima i molitvama”, napisao je Miočić.

“Tata, bio si veseo, tvrdoglav, uvijek si govorio što misliš, svima si iznosio svoje osjećaje, takav si bio tip, a to sam definitivno dobio od tebe, ha ha”, napisao je veliki prvak.

‘Bio si brižan, pun ljubavi’

“Istovremeno, bio si i nježan i brižan čovjek pun ljubavi, a i to sam dobio od tebe. Brinuo si za druge i žestoko branio svoju obitelj. Cijenim te što sam te imao u 40 godina na ovom svijetu”, dodao je Miočić o ocu koji je godinama živio u Austriji, no kako je napisao veliki prvak, uvijek je bio uz njega i uza svoje najbliže.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Stipe Miocic (@stipemiocic)




“Možda si bio pola svijeta daleko, ali uvijek si bi tu. Razgovori s tobom i želja da uvijek pokažeš svoju mačku klincima na FaceTimeu, bez obzira na to što sam želio ozbiljan razgovor s tobom, to su bile najljepše uspomene…”, nastavio je Miočić.

“Znam da si gore, iako je teško, naravno… Da možeš biti u miru i gledati što radimo…”, dodao je legendarni borac u svoje i obiteljsko ime.




“Volim te, tata”, zaključio je dugogodišnji veliki prvak u tužnom oproštaju.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.