Screenshot/Facebook

PREMINULA MLADA EUROPSKA PRVAKINJA (19)! Sve je šokirao iznenadni odlazak mlade sportašice, a nikome nije jasno…

Autor: G.I.Š.

Nove šokantne vijesti iz svijeta sporta dolaze nam iz Rusije, gdje je po još nerazjašnjenim okolnostima preminula juniorska europska prvakinja u taekwondou Arina Biktimirova, koja je iznenada umrla u 19. godini.

Kako se doznaje iz medija, Biktimirova je navodno izgubila svijest kod kuće, pozvana je hitna pomoć, ali mladoj prvakinji više nije bilo spasa, navodi Ruska Komsomolskaya Pravda.

Isti izvor, ruski popularni medij RT, navodi kako je navodno je obavljena autopsija kako bi se utvrdio uzrok smrti, no na žalost ništa nije otkriveno što bi ukazivalo na prerani odlazak mlade sportašice.

Bila je zdrava

Biktimirova se natjecala na prošlomjesečnom juniorskom europskom prvenstvu Međunarodne taekwondo federacije (ITF) na Kreti, gdje je osvojila zlatnu medalju.

Njezin taekwondo klub rekao je da je Biktimirova prije natjecanja prošla liječničke preglede i da nisu otkriveni nikakvi problemi.

“Ništa nije nagovještavalo tragediju. Arina je bila potpuno zdrava. Prije Europskog prvenstva koje je osvojila, Arina je prošla potpuni liječnički pregled. Nije bilo nikakvih zdravstvenih problema i danas u 4 ujutro je više nije bilo,”,  stoji u poruci TAEKO-kluba u VKontakteu.




Komsomolskaya Pravda izvijestila je da je Biktimirova studirala na Državnom sveučilištu Perm za radiofizičara.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.