Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

OVO JE BILO BRUTALNO! Hrgović teškim nokautom sredio nedoraslog protivnika!

Autor: N.M.

Filip Hrgović strašnim nokaautom već u drugoj rundi u Danskoj pobijedio Grka Alexandrea Kartoziju i došao do  svoje ukupno 11. pobjede u karijeri.

‘Nešto nije u redu sa mnom. Počelo mi je biti žao protivnika koje nokautiram. Ostario sam, smekšao sam se, ali dečko je stvarno bio hrabar što je prihvatio ovu borbu i krenuo je na sve ili ništa. Žao mi je što je završilo ovako dramatično i nadam se da će biti dobro jer nije izgledao dobro”, rekao je Hrgović za RTL nakon lake pobjede.

Od početka je Fićo dominirao u ringu protiv nedoraslog protivnika. Sijevali su strašni udarci, sve dok početkom druge runde strahovitim desnim direktom doslovno ugasio Grka koji nije navikao na  takve jake udarce. Kartozia je nakon meča ostao ležati i ukazana mu je pomoć.

TIJEK BORBE:

2. RUNDA

Hrgović je nokautirao Kartoziju odmah na početku druge runde.

1. RUNDA




Dominacija  Filipa Hrgovića od samog početka! Naš teškaš opravdao je ulogu favorita u prvoj rundi i nekoliko puta je strašno pogodio Kartoziju koji nije naviknuo na takve udarce. Grka je spasio zvuk gonga.

Hrgović konačno ulazi u ring!

Ako Hrgović dobro uđe u meč mislim da bi ovo moglo biti gotovo do sredine druge runde”, smatra Stjepan Božić u studiju RTL-a u najavi meča.




Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.