Izvor: Instagram/@jonnybones

‘OSTAVLJAM ALKOHOL ZAUVIJEK’; Evo što kaže najveća zvijezda nakon što je priveden zbog nasilja u obitelji!

Autor: J.Č

Nakon što je nedavno priveden u policijsku postaju u Las Vegasu zbog nasilja nad partnericom te opiranju pri uhićenju, UFC-ova zvijezda, Jon Jones, oglasio se na društvenim mrežama.

Prema policijskom izvještaju, Jessie Moses, Jonesova zaručnica krvarila je iz nosa i usta u Caesars Palace hotelu. Kad su policajci došli osumnjičeni je napustio posjed, no ubrzo su ga pronašli. Bivši UFC prvak se opirao uhićenju, a priveden je uz uporabu sile.

Jones je na svoj Instagram story objavio snimku s treninga, a uz nju i obrazloženje nesretnog događaja.

“Previše sam trauma prošao zbog konzumiranja alkohola. Moj mozak se više ne može nositi s tim. Ostavljam alkohol zauvijek u svojoj prošlosti. Sad je vrijeme za naporan rad. Pretvorit ću ovu noćnu moru u najbolju stvar koja mi se dogodila u životu. Što je vrag namijenio lošima, Bog je namijenio dobrima. Već sam nazad na svom konju”, izjavio je 34-godišnjak.




Jones će zbog ovog događaja morati na sud 26. listopada, a mogao bi dobiti kaznu zbog nasilja u obitelji te zbog opiranja pri uhićenju. UFC zvijezda je sa svojom partnericom već 17 godina te imaju troje djece.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli BONY (@jonnybones)

Jonesa mnogi smatraju jednim od, ako ne i najboljim MMA borcem u povijesti sporta. S 23 godine postao je najmlađi borac u povijesti UFC-a koji je osvojio titulu, a to mu pošlo za rukom pobjedom nad Shogunom Ruom u poluteškoj kategoriji. Također, borac je s najviše obrana naslova u povijesti UFC-a (uz Demetriousa Johnsona), njih čak 11, čovjek je s najviše uzastopnih pobjeda u poluteškoj kategoriji te je najduže vladao tom kategorijom, čak 1501 dan. Nedavno je odlučio predati svoj pojas u poluteškoj kategoriji te se okušati u teškoj, ali još uvijek nije debitirao u najjačoj kategoriji.

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.