Photo: Facebook

OPET JE ODUŠEVIO SVE: Cro Cop nastavlja život u borilačkom sportu, od sada i vi možete njegovim putem!

Autor: Dnevno.hr

Iako je ranije ove godine zbog pretrpljenog moždanog udara morao prekinuti aktivnu karijeru u slobodnoj borbi, hrvatski borac Mirko Filipović objavio je da se neće do kraja povući iz sporta. Istina je, neće se uključiti u nove pustolovine u ringu, jer je priroda njegove ozljede takva da mu mozak ne dopušta primanje novih udaraca. Ali, svoje će veliko znanje prenijeti na mlade naraštaje.

Njegova objava na Facebooku u kojoj poziva ljude na svoje seminare brzo je pobudila veliko zanimanje kod mladih koji se bave raznim borilačkim sportovima.

“Sinoć sam održao seminar u Vicenzi. Bilo je odlično i brzo je prošlo iako smo radili puna tri sata! Seminari su definitivno jedna od stvari preko kojih ću ostati aktivan u borilačkom sportu”, poručio je Mirko prije nekoliko dana.

A da se Mirko ozbiljno misli posvetiti održavanju seminara, potvrdio je to novom objavom na Facebooku. Naime, ostavio je e-mail adresu “[email protected]” na koju ga mogu kontaktirati svi zainteresirani za seminare i tu objavu zaključao na vrh Facebook stranice.

Autor:Dnevno.hr
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.