Foto: Igor Kralj/PIXSELL

NOKAUTIRAO JEDNOG, PA PROZVAO DRUGOG HRVATA: Jednom ga je već porazio, može li Hrgović ovog puta do pobjede?

Autor: F.F

Dok je Filip Hrgović u Klagenfurtu s lakoćom svladao Marka Radonjića, za to je vrijeme Petar Milas muku mučio s Tonyjem Yokom, sjajnim francuskim boksačem.

Hrgović je slavio u četvrtoj rundi kada je sudac prekinuo borbu Hrvata i Crnogorca, dok je Yoka nokautom slavio protiv drugog hrvatskog boksača. Hrgović je upisao 13. profesionalnu pobjedu, dok je Yoki to bila 11, u isto toliko mečeva.

Yoka je uoči meča s Milasom najavio pobjedu nokautom što je i napravio, a potom je prozvao Hrgovića.

Hrgović spomenuo mogućeg protivnika u budućnosti

Hrgović je po završetku meča najavio kako bi mu sljedeći protivnik mogao biti Martin Bakole, ali ne treba ni isključiti opciju protiv Yoke. Navodno je Francuz nakon meča s Milasom prozvao Hrgovića te ga izazvao na još jedan njihov teškaški dvoboj.

Naime, dvojac se susreto na Olimpijskim igrama 2016. godine, a tada je bio bolji francuski borac, koji je na kraju osvojio zlatnu medalju. Njihov dvoboj imao bi smisla, s obzirom da bi to obojici bili najteži mečevi u profesionalnoj karijeri.

Boksački svijet ozbiljno je zagrijan za njihov dvoboj, što se može vidjeti i na društvenim mrežama.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.