NGANNOU OTKRIO KOLIKO JE MIOČIĆ ZAPRAVO OPASAN BORAC: ‘Nikada u životu to nisam doživio’!

Autor: Bruno Herljević

Prema mnogima borba godine, ona između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua, održana je već u siječnju, a u njoj je američki borac hrvatskih korijena slavio jednoglasnom sudačkom odlukom.

Nakon meča Ngannou se odlučio na ‘silenzio stampu’ i tek se nakon mjeseci psihičkog oporavka od poraza odlučio razgovarati i meču sa Stipom. Bahati Kamerunac nije trenirao i povukao se u osamu i tek je sada došao k sebi i odlučio je rezimirati što je pošlo po zlu i gdje je pogriješio u meču s vladaraom teške kategorije UFC-a.

“Osjetio sam već u prvoj rundi da nije sve kako treba, nije to bilo nešto na što sam navikao. Svladao me nekakav umor kakav sam znao osjećati na sparnigu kada se guraš do kranjih granica. Svaku rundu spariraš sa odmorenim likom, a odradiš veliki broj rundi, ali nisam osjetio takav umor nakon prve ili druge runde. Znao sam u borbama doći do druge runde, ali nikada nisam bio umoran kao s njim u prvoj”, otkrio je Ngannou.

“Gledao sam snimku borbe, ali nisam mogao cijelu. Samo dvije runde i to me rastužilo. Miočić je puno čvršći nego što sam mislio. Nisam toliko iznenađen jer ga nisam toliko jako uzdrmao. On je bio jako pametan, dobro se kretao i izbjegavao moje udarce. No, nisam osjetio da sam ga pošteno pogodio. Bio je čvršći no što sam očekivao jer nisam očekivao da će i dalje nastaviti u tom ritmu nakon onog udarca”, komentirao je Stipu.

“Da, sjebao sam taktiku. Trebao sam lakše ići u prvoj rundi. Govorili su mi iz kuta da ne trebam žuriti jer je ovo borba na pet rundi, ali ja sam se zaletio”, komentirao je svoje pogreške.

O borbi Miočića i Cormiera?

“Zaista ne znam tko će pobijediti u borbi između Stipe i Cormiera. Ne mogu to prognozirati, obojica imaju isti stil”, kaže Ngannou.




Povratak u kavez i na vrh teške kategorije?

“Sve ovisi u protivniku, možda će mi dvije borbe biti dovoljne za novi napad na tron. Ovisi i o tome kakva bi pobjeda bila u pitanju”, završio je Ngannou.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.