Screenshot: Instagram/Usman Nurmagomedov

NEPORAŽENOG BORCA IZVUKLI IZ AVIONA: Bratić slavnog prvaka završio na policiji, a tvrdi da nije kriv!

Autor: I.K.

Usman Nurmagomedov, ruski borac u američkoj organizaciji Bellator, u problemima je sa zakonom u svojoj zemlji. Ovaj 23-godišnji bratić legendarnog Khabiba Nurmagomedova priveden je u zračnoj luci u Moskvi nakon što ga je policija dočekala i izvukla iz aviona, a optužba s kojom je suočen nije bezazlena. Mladog borca tereti se za napad i ozlijeđivanje policajca, u incidentu u kojem nije sudjelovao sam.

Dok je bio u automobilu s prijateljem Kamalom Idrisovim, njih dvojica su pod sumnjom da su autom udarili policijskog službenika u Kaspijsku, u ruskom Dagestanu. Napadnuti policajac je zbog toga završio u bolnici, ondje mu je pružena prva pomoć, a potom je pušten kući.

Izjašnjavajući se o ovom slučaju, 23-godišnji ruski borac tvrdi da nije kriv za napad za koji ga se tereti.

Još uvijek bez poraza

Mladi Rus se probija prema vrhu u lakoj kategoriji u Bellatoru, za sada bez krivog koraka u profesionalnoj karijeri u mješovitim borilačkim vještinama. Ima 14 pobjeda u isto toliko nastupa.

Usman je posljednji put bio u akciji nedavno, u drugoj polovici prošlog mjeseca, kada je na priredbi Bellator 269 u Moskvi gušenjem na predaju u prvoj rundi natjerao Finca Patrika Pietilu.

Slavni bratić ga prati u karijeri

Dok se probija u borilačkim vodama, mladi Usman ima podršku svojeg slavnog bratića Khabiba, bivšeg prvaka u UFC-u. Ta podrška stiže na treninzima i u borbama, a u situaciji u kojoj se 23-godišnjak sada nalazi, i njegov poznati član obitelji navijat će da sve prođe u redu kako ne bi bilo zastoja u karijeri.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Usman Nurmagomedov (@usman_nurmagomedov)




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.