Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

‘MOJ TATA BIO JE U RATU, ON JE JUNAK PIROTEHNIČAR!’ ‘Janica mi je pomogla kad sam bila u krevetu, to me diglo!’

Autor: P. V.

Matea Jelić apsolutna je junakinja dana! Kraljica hrvatskog sporta zablistala je na najvećoj sceni, u finalu Olimpijskih igara i čudesno, preokretom u tri sekunde, osvojila zlato.

Nakon velike drame u kojoj se preokret dogodio u posljednjim sekundama, Jelić je slavila rezultatom 25:22. Britanka je petnaestak sekundi prije kraja imala prednost od 21:17. No, što je bilo je bilo, Britanka može žaliti, ali Hrvatska slavi veliko zlato.

“Pokazala sam ljudima da se ne isplati odustati, nisam na to navikla, borila sam se i na kraju pobijedila. Nije bilo ni blizu onome kako sam očekivala, zahvalna sam i presretna zbog svega ovoga.”, govorila je vruća nakon pobjede.

Tata je plakao

Dosta se zna o karijeri Matee Jelić, ali jedna stvar svakako – iskače. Kad je 2013. godine bila teško ozlijeđena, razmišljala je o kraju karijere, a jednu osobu nikad neće zaboraviti…

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli UntilIwin (@mateajelic)




“Bilo je teško mojim roditeljima, nisam imala krvi u sebi. Vidjela sam tada prvi put mog oca kako plače. Moja tata je bio ratu, danas je pirotehničar, on ne plače. On je najčvršći čovjek na svijetu, a tada je plakao, kad mi je bilo jako teško. Janica je pomogla, to me diglo iz kreveta, a sljedeće godine sam odmah osvojila svjetsko juniorsko zlato. I sada sam znala da ću osvojiti europsko i olimpijsko!”, govori Jelić.

Zna što jedva čeka…




“Puno je ljudi bilo u svemu ovome, jedva čekam vidjeti obitelj, sestru, brata i roditelje. Iz malog sam grada, osjećam se povezano sa svima. Ako ja ovo mogu, onda mogu svi” – dodala je skromna Matea.

Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.