screenshot/ Twitter

MMA ZVIJEZDA UHVATILA PEDOFILA: Promatrao djevojčicu od 13 godina, pogledajte što je napravio prije nego što je došla policija

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Dustin Lampros profesionalni je MMA borac koji je sada postao itekako poznat jer je ulovio  nekoliko pedofila i predao ih policiji, ali prije toga im je očitao bukvicu i ponižavao ih prisiljavajući ih da rade sklekove i čučnjeve.

“Govoriš da ti je žao, a došao si s marihuanom, kondomima i dekicom na sastanak s 13-godišnjakinjom u parku”, rekao je pedofilu prije nego što ih je javno osramotio.

“Ja sam seksualni predator i nikad više neću razgovarati s 13-godišnjim djevojčicama”, govorio je pedofil dok je radio čučnjeve na nagovor Lamprosa.

Cijenjen u društvu

Zbog svojih postupaka postao je cijenjen u društvu, a Lampos je jednom pedofilu rekao: “Ti si 31-godišnji muškarac koji se vozio 45 minuta automobilom kako bi se našao s 13-godišnjakinjom. Jesi li ozbiljan? Što da se 13-godišnjakinja pojavila večeras? To su dva kaznena djela.”

 

Način na koji je Lampros dolazio do pedofila još uvijek je nepoznat, ali pretpostavlja se da je na jednoj od aplikacija za druženje napravio profil i predstavio se kao 13-godišnjakinja s ciljem da namami i uhvati odrasle muškarce koji zavode djevojčice.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.