Miro Slepička debitirao nokautom! Pogledajte kako je bivši napadač Dinama riješio protivnika za 84 sekunde (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

U svega nekoliko mjeseci Miro se u potpunosti preobrazio u zvijer, a u subotu je imao svoj prvi profesionalni meč na Gladiator Championship Fighting priredbi.

Bivši napadač Dinama, Čeh, Miroslav Slepička, objesio je nedavno kopačke o klin, a na ruke je navukao rukavice i počeo žestoko trenirati MMA. U svega nekoliko mjeseci Miro se u potpunosti preobrazio u zvijer, a u subotu je imao svoj prvi profesionalni meč na Gladiator Championship Fighting priredbi.

Na priredbi u češkom gradu Dobrišu, Slepička je sjajnim nastupom svladao protivnika Tomaša Vranu za samo 84 seknude. Nekada najskuplji napadač HNL-a i Dinama koji je primao plaću od 900 tisuća eura, napao je protivnika odmah na početku borbe, a nakon borbe u klinču rušio ga je na parter i potom bombardirao udarcima sve dok sudac nije prekinuo borbu.

“Bio sam nervozan prije borbe, ali je kasnije bilo sve u redu. Čudio sam se da nemam tremu. Htio sam završiti sve u prvoj rundi”, rekao je Slepička nakon borbe.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.