Foto: Screenshot/Twitter

MIOČIĆEV KRVNIK OTKRIO NOVE DETALJE! ‘Stipu sam prevario, upao je u zamku!’

Autor: F.F

Prošlo je više od pola godine otkako je Stipe Miočić posljednji put bio u UFC-ovom oktogonu, a tada je, nažalost, izgubio od Francisa Ngannoua i izgubio naslov prvaka teške kategorije. Ngannou sada čeka meč sa Cirylom Ganeom, a do tada se prisjeća borbe s hrvatskim Amerikancem.

Ngannou će u oktogon 22. siječnja sljedeće godine, a sada je gostovao kod Daniela Cormiera s kojim je pričao o svojoj borbi s Miočićem. Otkrio je kako je iz njihovih borbi najviše naučio, a pogotovo iz prve – kada ga je Stipe svladao.

Otkrio je detalje i iz prve borbe te je priznao da je podcijenio Stipu, koji ga je na kraju zbog toga kaznio.

‘Puno sam naučio’

“Sve mi je bilo jasno prije nego sam izašao iz oktogona. Shvatio sam da sam podcijenio protivnika jer sam do tada sve s lakoćom nokautirao svoje protivnike. No, tada nisam shvaćao igru, samo bi navalio na svog protivnika. Nisam razmišljao što se sve događa u borbama, a onda sam se borio sa Stipom i to je bilo nešto drugačije. Naučio sam u toj borbi više nego u prethodne četiri godine treniranja MMA-a”, počeo je Ngannou.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Francis Ngannou (@francisngannou)





“Isti tren sam išao analizirati borbu i shvatio sam najveću pogrešku. Nije to samo zato što sam podcijenio Stipu nego sam odmah navalio na njega”, a onda se osvrnuo na drugu borbu u kojoj je promijenio strategiju:

“Svi su očekivali da će biti ista priča kao u prvoj borbi, ali od tada sam puno vježbao hrvanje. Usprkos tome, svaki put bi u oktogonu bio nekoliko sekundi, nisam imao prilike pokazati što mogu i na čemu sam radio. Priprema za Stipu bila je borba s Rozenstruikom i bio sam uvjeren da Stipe gleda borbu i misli si kako se nisam uopće promijenio i da sam isti borac. Pomislio sam da će upasti u zamku i da će on smatrati da ću odmah navaliti na njega. Ušli smo u oktogon i gledao sam prema njemu, a on je čekao da nešto napravim; krenem prema njemu”, otkriva popularni Predator.

Stipe još uvijek čeka novog protivnika u UFC-u, a često se spominje ime Jona Jonesa koji još treba debitirati u teškoj kategoriji.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.