Foto: Marko Prpic/PIXSELL

MIOČIĆ PREKINUO NAGAĐANJA: Napokon rekao ono što zanima njegove navijače!

Autor: Matija Majdak

U noći sa subote na nedjelju očekuje nas spektakl u Las Vegasu, borba Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

DC je već ranije najavio da bi ovo trebala biti njegova posljednja borba u karijeri, dok Amerikanac hrvatskih korijena ističe da još ne razmišlja o kraju, iako se spominjala da bi oba borca nakon meča mogla objaviti kraj karijere.

‘Nakon svake borbe razmišljam o mirovini. Još od prvog meča na UFC-u 136 razmišljam o mirovini‘, rekao je Stipe pa dodao:

‘Volim ovo što radim, a one minute kada to prestane biti zabavno i sve počne izgledati kao posao, tada ću se povući. No, trenutno sam dobar i sretan sam. Iza mene je odličan pripremni kamp, pogotovo kada uzmemo u obzir karantenu i sve što se događa oko pandemije. Stvarno, osjećam se sjajno.’

‘Vidjet ćemo koliko dugo mogu gurati. Ne znam baš hoće li to biti do 40. godine. Blagoslovljen bio DC, ali ne znam baš hoće li i to kod mene biti slučaj. No, još ću se neko vrijeme tu zadržati.’

ODMOR U UTOČIŠTU SLAVNIH: Georgina ‘ukrala’ šou i zasjenila Ronalda




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.