FOTO: Instagram/ Ryan Marie Miočić

MIOČIĆ POSTAO OTAC! Pogledajte prve fotke djevojčice kojoj su nadjenuli prekrasno tradicionalno ime

Autor: Željka Orešković

Majka je posljednjih dana željno iščekivala dolazak malene

Stipe Miočić, UFC-ov rekorder po obrani pojasa prvaka teške kategorije, postao je otac. Njegova supruga, Ryan Marie, 25. srpnja, nešto prije dva sata ujutro rodila je djevojčicu tešku 3883 grama i dugačku 53.34 centimetra.

Malenoj su nadjenuli ime tradicionalno za naše prostore, ali u američkoj izvedenici, Meelah Claire Miočić (čitaj: Mila). Odmah su objavili i prve fotografije male ljepotice.


Miočići su, naravno, presretni, a Ryan Marie posljednjih je dana radila sve kako bi bebu potaknula da izađe. Svoje obožavatelje obaviještavala je o tome, često se šalila i zbog veličine svog trudničkog trbuha te je kazala da je malena već na oca, s obzirom na veličinu, što i nije čudno pošto se radi i jednom od najboljih teškaša svijeta.

Inače, Miočići su neko vrijeme pokušavali dobiti dijete, a posrećilo im se taman prije Stipine borbe s Francisom Ngannuom.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.