FOTO: YouTube

MIOČIĆ JE APSOLUTNI FAVORIT U MOGUĆOJ BORBI S JOSHUOM! Britanski prvak dobio urnebesan koeficijent

Autor: Željka Orešković

Prvak hrvatskih korijena nema konkurencije

Kladioničari Anthonyju Joshui ne daju apsolutno nikakve šanse protiv Stipe Miočića, ako prihvati MMA borbu. Naime, portal Oddschecker stavio je u ponudu potencijali meč nepobijeđenog boksačkog prvaka i vlasnika UFC pojasa teške kategorije, Miočiću su dodijelili koeficijent 1.02, a Joshui čak 11.

Britanac je već priznao da je zainteresiran ua prelazak u MMA svijet. Osim toga, trenutno pregovara i s Danom Whiteom, predsjednikom UFC-a, o potpisivanju multimilijunskog boksačkog ugovora za novu Zuffa Boxing promociju.

Iako je Joshua u boksačkom svijetu stvarno pojam, glasnogovornik Oddschcekera George Elek, kazao je kako kladioničari u slučaju MMA borbe favoriziraju Miočića, slično kako su favorizirali Mayweathera kada se borio s McGregorom, koji je debitirao u boksačkom ringu.

“Po pitanju Joshuinog dolaska u njemu relativno nepoznati svijet MMA-a, kladioničari su odlučno isključili bilo kakvu šansu da bi on mogao pobijediti. Slično kao što je McGregor došao u Mayweatherov svijet, kladioničari su odlučili stati na stranu predstavnika sporta, a ne debitanta.”

Ipak, Joshuin MMA debi još uvijek je daleko od ostvarenja, a vlasnik IBO, WBA, IBF svjetskih titula na rasporedu 31. ožujka ima meču Cardiffu s WBO prvakom Josephom Parkerom.

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.