Photo by Sam Wasson/Getty Images

MIOČIĆ BRUTALNO SPUSTIO RIVALU! ‘Dok sam ja gasio vatru, ti si skakutao po ringu’!

Autor: Patrik Mršnik

Stipe Miočić želi natrag u ring. Američki borac hrvatskih korijena nije zaboravio da mu Daniel Cormier, suparnik koji ga je pobijedio duguje revanš. Izmeđ njih dvojice već se neko vrijeme “valja” prepiska na društvenim mrežama u kojoj Miočić traži od Cormiera da se “udostoji” prihvatiti njegov zahtjev za njihovom novom borbom.

Prije nekoliko dana Miočić je objavio video u kojem hrani svoju kćerkicu, a u njemu je poručio da želi uzvrat s Cormierom. Sada i navijači očekuju od UFC-a da ta organizacija ugovori novi meč. U onom održanom u srpnju Cormier je nokautirao Miočića.

Cormier je na Twitteru naveo tri razloga zbog kojih se ne želi boriti s Miočićem:

Stipe mu je i odgovorio, i to vrlo odmjereno. Kaže, on se borio s vatrom, dok je Cormier bio u ringu.

Miočić u ringu nije bio upravo od te borbe, a čak i ukoliko mu UFC ne uspije ugovoriti novu borbu s Cormierom, želja mu je boriti se s bilo kime iz elitne skupine unutar iste organizacije. Poznato je kako hrvatsko-američki borac ne uživa baš najboli tretman u očima šefa UFC-a, Dane Whitea.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.