Photo: Profimedia

MIKE TYSON BI REVANŠ I TO NE JEDAN: Jedan od najboljih boksača u povijesti želi osvetu

Autor: F.F

Mike Tyson je objavio svoj plan prije nego što se zauvijek ostavi boksa. Jedan od najboljih te najdominantnijih boksača u povijesti želi se osvetiti za poraze koje je preživio. Osim revanša htio bi se okušati i protiv jednog od najboljih teškaša trenutno, Tysona Furyja.

Tyson se nedavno vratio u ring te boksao ekshibicijski meč prortv Roya Jonesa Juniora, pa je nastavio trenirati. U sjajnoj je formi i volio bi se okušati protiv dva boksača koji su mu nanijeli teške poraze.

U pitanju su Lennox Lewis, koji ga je nokautirao 2002. godine te Evander Holyfield koji ga je pobijedio 1996., a u drugom meču se dogodio onaj famozni ugriz Tysona kada je Holyfield ostao bez pola uha.

‘Želim obojicu i želim ih ove godine!’

“Želim Holyfielda, želim Lewisa i želim ih ove godine. Želim ih obojicu. Nakon toga, želio bih odraditi ekshibicijski meč s Tysonom Furyjem. Uspijem li u tome, makar samo s ovom dvojicom, reći ću da je to kraj i nastaviti normalno živjeti”, poručio je Tyson koji bi se okušao i protiv Furyja kojeg čeka meč karijere protiv Anthonyja Joshuae. Pitanje je što o tome misle boksači koji su godinam u mirovini te nisu ulazili u ring, čak ni ekshibicije radi.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.