Izvor: Wochit/Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

MCGREGOR ‘BOCNUO’ JEDNOG OD NAJBOLJIH IKADA: ‘Otac mu je namještao mečeve!’

Autor: F.F

Sada i službeno možemo reći – Conor McGregor se vratio! Nakon što je odradio novinarsku konferenciju s Dustinom Poirierom pa ga tamo htio i udariti, ekscentrični Irac sada je opleo po jednom od najboljih boraca svih vremena.

Najavio je i glatku pobjedu protiv Poiriera za kojeg je rekao da će ga iznositi iz oktagona, a onda je nastavio s ‘paljbom’ i po ostalim UFC borcima.

Na red je došao Khabib Nurmagamedov, jedan od najboljih boraca u povijesti, koji se odlučio umiroviti nakon smrti oca, a napravio je to neporažen.

McGregor ga ‘bocnuo’

U intervjuu za ESPN McGregor je napao Khabiba:

“Gdje je on sada? Gdje je otišao? Pobjegao je u punom sprintu, nestao je. Ništa nije ostvario u ovom sportu. J*beš sve što je napravio”, krenuo je Conor pa se osvrnuo na konstataciju novinara kako je Khabib karijeru završio bez poraza:

“On je neporažen u borbama protiv boraca koji su imali omjer od tri pobjede i šest poraza. Borio se protiv takvih boraca, a te događaje organizirao je njegov otac. Njegov otac mu je namještao takve protivnike, takve rivale. Pobjeđivao je borce koji su na omjeru od dvije pobjede i osam poraza, a ja sam  se s takvima borio u svojih prvih 20 nastupa. Upisao je tri vrijedne pobjede u UFC-u, a prije toga nije napravio ništa osim otkazivanja borbi i padanja na vaganju”, poručio je Irac.

Izvor: Screenshot/ Instagram

Conor je uvijek bio ‘glasan’ van oktogona, ali Irac zna dobro što radi. Ukoliko uspije izvuči Khabiba iz mirovine, to bi mu bio meč karijere, a samim time i zarada. Budimo realni, koji obožavatelj MMA sporta ne bi volio vidjeti još jedan okršaj Khabiba i McGregora.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.