KHABIBOV OTAC JE ŽIV, ALI JOŠ UVIJEK U TEŠKOM STANJU: ‘Tata, prepoznaješ li me?’

Autor: J.V.H.

UFC-ov neporaženi prvak Khabib Nurmagomedov dugo nije izlazio u javnost s vijestima o stanju svog oca Abdulmanapa koji je hospitaliziran još u travnju.

Iako ne daje verbalne odgovore Khabib tvrdi da je njegov otac sada u svjesnom stanju.

“Njegovo stanje je i dalje ozbiljno i on je pod intenzivnom njegom. Koronavirus je iza njega, ali je ostavio posljedice na bubrege i srce”, otkrio je, prema prijevodu RT Sporta, Khabib za Channel One Russia.

“Posjećujem ga, on me prepoznaje, ali komunikacije nema jer je priključen na sve te uređaje. Svakog dana me puste i provedem s njim pola sata. Držim ga za ruku, a kad ga pitam: ‘Tata, prepoznaješ li me?’ On mi gestikulira i da mi do znanja”, nastavlja UFC-ov prvak.

Iako je stanje još uvijek ozbiljno, Khabib tvrdi da ima potpuno povjerenje u doktore koji se skrbe o njegovom ocu.

“Oni su među najboljim doktorima na svijetu. Ne brinem se i hvala im. Za ovo će trebati vremena jer su posljedice vrlo ozbiljne, a oporavak će biti dug i težak”, dodaje Khabib.

Unatoč svemu što prolazi s ocem, jedan od najboljih i najpopularnijih boraca svijeta trenira svakoga dana.




“Pripremam se i treniram svakodnevno jer znam da bi moj otac volio da budem u dobroj formi. Njemu se definitivno ne bi sviđalo da zbog njega propustim trening. U to sam siguran. A trening mi pomaže u borbi protiv stresa. Vratit ćemo s na jesen i obraniti našu titulu”, poručuje Khabib koji bi u rujnu trebao braniti naslov protiv privremenog prvaka Justina Gaethjea.

Podsjetimo, Khabibov otac je završio u bolnici još u travnju, a nakon što mu se stanje pogoršalo premješten je iz Dagestana u Moskvu. Iako se sumnjalo da ima upalu pluća pretrage su pokazale da je Abdulmanap bio pozitivan na COVID-19 što mu je, kako su tada javljali ruski mediji, uzrokovalo probleme sa srcem, nakon čega je operiran, a neko je vrijeme proveo u induciranoj komi.

FILIP HRGOVIĆ OTKRIO VELIKU PREDNOST CORMIERA: ‘On će sigurno htjeti osvetu’




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.