Foto: Profimedia

KHABIB UPOZORAVA PRIJATELJA I PRVAKA: ‘Dosta je, takvog te djeca gledaju’

Autor: F.F

Bivši UFC-ov prvak, Frankie Edgar, početkom mjeseca brutalno je nokautiran od strane Coryja Sandhagena. Njegov veliki prijatelj te jedan od najvećih boraca svih vremena, Khabib Nurmagomedov upozorava ga da treba prestati s profesionalnim borbama.

Sada već 39 – godišnji Edgar posljednju je borbu izdržao samo 28 sekundi, nakon čega ga je Sandhagen poslao na spavanje. Khabib je nakon borbe savjetovao Edgara da okači rukavice o klin te se posveti djeci i svakodnevnom životu: “Ne želim gledati prijatelje kako gube takvim nokautima. U njegovim se godinama nije dobro natjecati u toj težinskoj kategoriji. Treba mu netko od njemu bliskih ljudi reći – dosta je. Svi želimo zaraditi novce, ali postoji i drugi način za to.”

Nakon borbe Khabib se odmah raspitivao u kakvom je stanju Edgar, a najviše ga brine što djeca Edgara prate njegovu karijeru: “Znam Frankieija, znam njegovu djecu i obitelj. Suosjećam s njim, ponekad se zamislim na njegovom mjestu kako me nokautiraju na takav način i to sve dok te djeca gledaju. Djeca mu imaju 7,8 godina i sami se već natječu i hrvaju, teško je dopustiti da te takvog gledaju.”

Frankie Edgar 2010. godine je bio prvak lake kategorije UFC-a, a posljednjih nekoliko borbi odradio je u bantam kategoriji. U posljednjih 6 borbi doživio je čak 4 poraza te Khabib očito s razlogom govori da je vrijeme za mirovinu.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.