HRVATSKA JE DOBILA BRUTALNOG MMA BORCA! Cro Copov štićenik dobio državljastvo!

Autor: Bruno Herljević

Hrvatska je upravo dobila još jednog izvanserijskog MMA borca. Naime, Japanac Satoshi Ishii dobio je hrvatsko državljanstvo i time se pohvalio na Instagramu uz informaciju kako će se već od subotnje borbe u KSW-u boriti pod hrvatskom zastavom.

Ishii je u Hrvatsku prvi put došao u veljači 2017. godine i ubrzo se odlučio preseliti za stalno u Zagreb. Kupio je stan i pokrenuo proces dobivanja državljanstva.

Inače Ishii trenira s Cro Copom i veliki su prijatelji iako su svojevremeno bili rivali u ringu. Ishii će debitirati u kavezu poljskog KSW-a protiv Fernanda Rodriguesa i to kao Hrvat.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I’m gonna fight from Croatia since this KSW bout on the weekend! Thank you very much to Croatian supporters! Hvala na podrsci! #satoshiishii #crocopteam #mma #fight #croatia #zagreb #mikkelsonbjj

Objavu dijeli Satoshi Ishii | 石井 慧 (@satoshiishii0141)




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.