Foto: GuliverImage/Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

HRVAT U BORBI ZA TITULU: Alen Babić za pojas protiv neporaženog Poljaka

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Velike vijesti na početku nove godine dobio je naš boksač Alen Babić, koji će napokon dobiti priliku boriti se za prvaka svijeta u bridger kategoriji.

Prvak svijeta bridger kategorije, Kolumbijac Oscar Rivas, zbog ozljede je napustio poziciju prvaka, a spominje se i moguće umirovljenje pa je tron je ostao ispražnjen. i kako javljaju boksački insajderi meč bi trebali odraditi Alen Babić i Lukasz Rozanski iz Poljske.

Babić osvajanjem WBC silver pojasa postao nominalni izazivač Rivasa, a kako je Rivas ispao iz igre, boksački insajderi javljaju da bi meč trebali odraditi Babić i Lukasz Rozanski iz Poljske.

Neporaženi Poljak

Rozanski se trebao boriti s Rivasom, kao posljednji protivnik prije Babića, ali je njihov meč, koji je planiran za ljeto prošle godine na kraju otkazan.

Rozanski ima 36 godina i do sada odradio 14 profesionalnih mečeva u kojima je pobijedio, od toga 13 puta nokautom, no do sad je sve mečeve imao Poljskoj.

Još se ne zna kad i gdje bi se meč trebao održati, a kao organizator se spominje Eddie Hearn za čiji Matchroom Boxing nastupa i Alen ‘The Savage’ Babić




 

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.