Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HRVAT NAKON POBJEDE KARIJERE NAPADA POJAS? Sada je i službeno odmah iza najboljeg na svijetu!

Autor: F.F

Najbolji hrvatski kikboksač Antonio Plazibat prije otprilike mjesec dana svladao je Benjamina Adegbuyija. Kao što su mnogi tada nagađali, Hrvat je pobjedom u ovom meču postao prvi izazivač za titulu.

Naime, Plazibat je u meču karijere dominantno svladao Adegbuyija u Gloryjevoj teškoj kategoriji i sada je službeno prvi izazivač za borbu protiv prvaka – Rica Verhoevena.

Nizozemac je prvak teške kategorije Gloryja još od lipnja 2014. godine, a prošlo je više od sedam godina otkako je posljednji put izgubio meč.

Slavio protiv najjačih

Verhoeven je pojas obranio protiv velikana poput Andersona Silve, Badr Harija (u čak dva navrata), Plazibatova protivnika Benjamina Adegbuyija, ali i Hrvata Mladena Brestovca.


Na priredbi u kojoj je Plazibat slavio, Verhoeven se trebao boriti s legendarnim Alistairom Overeemom, ali je njega na kraju zamijenio Jamal Ben Saddik, a Nizozemac je ponovno upisao pobjedu.




Dakle, Plazibat je trenutno drugi teškaš na svijetu i za očekivati je da bi sljedeća borba trebala biti upravo protiv Verhoevena.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.