Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

HRGOVIĆA SVI IZBJEGAVAJU, ALI NUDI SE SPEKTAKL: Veliko ime prijeti slavnom Hrvatu

Autor: I.L.

Filip Hrgović i njegovi promotori muku muče s pronalaskom pravog protivnika za Hrgovića.

“El Animal” je uoči svog posljednjeg meča javno prozvao svog promotora, Eddieja Herna i rekao mu da mu nađe dostojnog protivnika ili će promjeniti promotora.

Hern je to poprilično ozbiljno shvatio te u strahu da ne izgubi Hrgovića počeo je razgovarati s boksačima s vrha liste o Hrgoviću.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Filip Hrgovic (@filip_hrgovic)




Tko je slijedeći?

Borbu s Hrgom odbio je Parker jer smatra da ne može dovoljno zaradtiti od tog meča. York i Kabayel imaju dogovoren meč,a Ortiz bi eventualnim porazom vjerovatno morao u mirovinu.

Kao dva nova protivnika nameću se Rus Gassijev i bivši prvak Andy Ruiz Jr.




Gassiev je dvostruki svjetski prvak lakoteške kategorije, a nedavno je prešao na tešku te u dva meča ostavrio je dvije pobjede. S obzirom na njegovo ime i želju za dokazivanje u teškoj kategoriji za obojicu bi ovo bio idelan meč. Rus je u dosadašnjoj karijeri gubio samo jednom. Pobjedio ga je Oleksandr Usyk.

Andy Ruiz Jr. je bivši svjetski prvak. Ruiz je u lipnju 2019. šokirao boksački svijet kada je nokautirao Joshu i uzeo pojaseve. Šest mjeseci kasnije na revanš je došao s 14 kila viška te je Joshua vratio pojaseve na bodove. Ruiz se od tada bori samo kada mu se ponudi iznos od kojeg bi mogao zaraditi, a relano je da od borbe s Hrgovićem nebi dobio iznos koji njega zanima.

Ostaje nam za vidjeti protiv koga će se Hrgović boriti nakon niza odbijenica i može li dokazati da spada u sam vrh teške kategorije.

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.