HRGOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Najbolji domaći boksač odlučio napustiti Hrvatsku, evo i zašto

Autor: Bruno Herljević

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović odlučio je trajno napustiti Hrvatsku i preseliti se u Ameriku, odnosno, Miami. Hrgović će sljedećih nekoliko godina provesti u Americi gdje će dodatno usavršiti svoje boksačke vještine. Sljedeću borbu imat će 18. svibnja u Chicagu, ali još nije poznato s kime.

“Sad mi moj nutricionist nosi obrok, nosi mi smoothie koji mi je on napravio. Znači, ne moram više ni rezati voće ni raditi smoothie. Hvala kralju. Tako da kažem, kad si doma, to je komfor zona i zato smatram da se trebam izolirati, da trebam otići tamo gdje me nitko ne zna, gdje se mogu posvetiti samo treningu i jedino ću tako izvući svoj maksimum. Joshua se sada bori u Americi, Kubrat Pulev, evo Usyk, Povetkin, ja. Kad si s velikim igračima, možeš očekivati velike stvari. Kroz par godina će to kulminirati i vjerujem da će se dogoditi neki možda najveći mečevi u povijesti kategorije. Ne mogu dočekati. Već sam počeo pripreme ponedjeljkom. Prvih par dana je ispalo tako da mi Pedro šalje program iz Miamija”, rekao je Hrgović pred kamerama RTL-a.

Cilj mu je postati svjetski prvak i boriti se na Maksimiru ili Poljudu.

“Sva imena koja postoje na svijetu, što se mene tiče, ja sam spreman na sve, koga god oni dovedu, ne bojim se nikog i ne respektiram nikog. Borba na Poljudu i Maksimiru je moja želja, gdje bih boksao za svjetsku titulu”, poručio je Hrgović.

Hrgovićev meč 18. svibnja bit će predborba Oleksandru Usyku, jednom od najboljih boksača svijeta.

Filip Hrgović je kao profesionalac debitirao 30. rujna 2017. godine i još uvijek ne zna za poraz. Na kontu ima sedam pobjeda i otprije ima brončanu medalju s OI 2016.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.