HRGOVIĆ DEMOLIRAO TOVARA PA PORUČIO: ‘Koliko je taj udaraca primio? Nešto sam mu slomio’

Autor: HINA/B.H.

Hrvatski boksač Filip Hrgović ubilježio je i petu pobjedu isto toliko profesionalnih nastupa svladavši u meču teške kategorije u Muenchenu Meksikanca Filiberta Tovara prekidom u četvrtoj rundi.

Bila je to uvjerljiva pobjeda teškaša iz Dubrave protiv 23-godišnjeg Meksikanca, koji je u Muenchen došao neporažen s 9 pobjeda, ali svih devet zabilježenih u Meksiku. Hrgović je dominirao u prve dvije runde, a boksačkim znanjem vrlo skromnog Tovara je srušio minutu prije kraja treće runde, ali nije uspio završiti tada meč. Nakon što se Meksikanac našao pod pravom kanonadom Hrgovićevih udaraca, nakon minutu i 20 sekundi u četvrtoj rundi iz Meksikančeva kuta bačen ručnik predaje i neravnopravna borba je bila gotova.

“Ja se ne sjećam da sam ikad bacio toliko čistih udaraca. Nevjerojatno koliko je uspio održati, realno nije moja klasa, ali je vrlo hrabar dečko. Rekao sam prije meča da ću mu nešto slomiti, siguran sam da sam mu nešto slomio. Spreman sam i željan borbe”, kazao je Hrgović, koji je najavio da će sljedeći meč boksati 8.rujna u zagrebačkog Areni za neku od titula meč u 12 rundi.

“Ići ću u kolovozu na mjesec dana u Miami, a potom se vraćam doma. Jedva čekam Zagreb i prepunu Arenu”.

Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.