HRGOVIĆ BRUTALNO NOKAUTIRAO CORBINA! Pogledajte kako je najbolji hrvatski boksač uspavao bivšeg robijaša!

Autor: Bruno Herljević

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović upisao je novu, već osmu po redu, pobjedu i to kakvu! U tri ujutro po hrvatskom vremenu borio se protiv američkog boksača, koji je čak sedam godina proveo u zatvoru, Gregoryja Corbina u Washingtonu u borbi za obranu internacionalnog prvaka prema WBC-u.

Ovo je za Hrgovića svakako bio meč karijere, prvi na američkom tlu kojim je ujedno i demonstrirao svoju moć najzahtjevnijoj boksačkoj publici. Svakako je dokazao kako pripada samom vrhu teškaškog boksa jer Corbin je pao već u prvoj rundi.

Nakon kratkog ispipavanja na početku runde u kojem je Hrgović čak i primio nekoliko udaraca, ali doduše bezopasnih, uslijedio je jedan nesmotren napad Corbina. Ušao je u prostor Hrgoviću kako bi mu zadao udarac, ali promašio je i Filip ga je snažnim desnim krošeom udario Corbina baš na pravo mjesto i poslao ga u carstvo snova.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.