FOTO: ZGBOKS.HR

(FOTO) ZAGREB DOBIVA NAJBOLJI BOKSAČKI CENTAR U REGIJI! Evo što će sve sadržavati i tko će ga smjeti koristiti

Autor: Bruno Herljević

Na Zagrebačkom velesajmu, u paviljonu 18, nastaje jedan od najljepših sportskih objekata ne samo u Zagrebu i Hrvatskoj, nego i mnogo šire. Na više od 2300 m2 zagrebački i hrvatski boks dobiva dvoranu za treninge i natjecanja, uključujući i tribine za gledatelje, ukupno četiri ringa s pratećom opremom za najmoderniji trening, dvije svlačionice svaka s po pet tuševa, saunom te prostorom za zagrijavanje.

“Zahvaljujući svesrdnoj podršci i angažmanu Grada Zagreba, a u prvom redu našeg gradonačelnika Milana Bandića, zagrebački, a time i hrvatski boksači, te svi oni koji vole boks, ili se njime žele rekreativno baviti, dobili su velebni boksački centar čija je izgradnja u završnoj fazi”, poručili su iz Saveza.

Zagrebački boksački centar, uz multimedijalnu sobu koja će prezentirati povijest zagrebačkog i hrvatskog boksa te pratiti aktualna događanja, ima i sve one sadržaje koji pružaju mogućnost za ostvarivanje Boksačke akademije: edukacija trenera, predavanja. Sve kako bi se boksački sport podigao na još višu rezultatsku i organizacijsku razinu. Stoji to na službenim stranicama Zagrebačkog boksačkog saveza.

“Ovim Centrom stvorene su i sve pretpostavke za omasovljenje boksa, s naglaskom na najmlađe dobne skupine, žene i rekreativce. Zagrebački i hrvatski boksači poput Mate Parlova, Željka Mavrovića, Damira Škare, Filipa Hrgovića, Hrvoja Sepa i mnogih drugih, proslavili su ne samo zagrebački i hrvatski sport nego i naš grad i našu domovinu. Zagrebački boksački centar kruna je svih tih napora i dometa, te istodobno i obveza u danima što dolaze”, kažu iz Zagrebačkog boksačkog saveza.

FOTO: ZGBOKS.HR
FOTO: ZGBOKS.HR
FOTO: ZGBOKS.HR
FOTO: ZGBOKS.HR
FOTO: ZGBOKS.HR
FOTO: ZGBOKS.HR
FOTO: ZGBOKS.HR

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.