Photo: YouTube Screenshoot

(FOTO/VIDEO) ŽENA MU JE PROBLEME VEĆ NAPRAVILA! Voditeljica koju je bugarski boksač poljubio sprema osvetu!

Autor: Dnevno.hr

Nakon što je 37-godišnji bugarski boksač Kubrat Pulev poslije zadnje borbe poljubio poznatu voditeljicu boksačkih priredbi, Jenny SuShe, ona će ga tužiti. Poručili su to bugarski mediji koji su to već opisali kao skandal godine. Na njega je promptno reagirala dugogodišnja djevojka kontroverznog borca, poznata bugarska folk-pjevačica Andrea.

Veli ona da će mu zalijepiti “tri šamarčine za to što joj je napravio”, a još uvijek nije poznato i je li to napravila. Međutim, ono što se zna je da je voditeljica kojoj, vidjelo se po snimci, nije bilo baš naugodnije već angažirala jednu od najboljih svjetskih odvjetnica kad su u pitanju raznorazni muško-ženski odnosi.

“Mogli ste vidjeti snimku mene kako ljubim voditeljicu nakon što sam pobijedio u borbi u subotu navečer. Voditeljica Jenny je moja prijateljica, a ja sam bio jako uzbuđen zbog pobjede pa sam je poljubio. Iste te večeri se pridružila meni i mojim prijateljima na proslavi nakon borbe”, rekao je Pulev.

Ipak, čini se da to baš i nije istina… Pravna borba tek počinje.




 

View this post on Instagram

 

#pacquiaobroner fight #mgm #pbcboxing #toprank #mannypacquiao #pacquiaovsbroner #vegassportsdaily #event #jennysushe

A post shared by Jenny Sushe (@sushe.art) on

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.