(FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA BORCA NAKON TEŠKOG NOKAUTA! U potpunosti će vas iznenanditi

Autor: Nika Aurora Ključarić

Na Instagramu se pojavila fotografija nakon teškog poraza jednog od najboljih MMA boraca svih vremena Fjodora Jemeljanenka (38-6 MMA, 2-2 BMMA) u borbi protiv Ryana Badera (27-5 MMA, 5-0 BMMA) na Bellatorovom Grand Prixu u Kaliforniji proteklog vikenda.

 

View this post on Instagram

 

@fedoremelianenkoofficial @gabdullin_mma_official @zapashny.ru @peterteijsse

A post shared by RussianMMAUnion (@russianmmaunion) on

Na njoj mu članovi tima na mobitelu pokazuju kako je nokautiran nakon svega 35 sekundi borbe u prvoj rundi. Fjodor s tužnim i razočaranim pogledom na licu gleda u ekran mobitela što najbolje dočarava kako se veliki Rus osjeća zbog ovog ekspresnog poraza. Što se tiče samog meča, vrijedi spomenuti kako je to bila majstorska izvedba Badera, koji je “Posljednjeg Imperatora” nokautirao lijevim udarcem koji je bio nešto između direkta i krošea.




Tako je Bader po prvi put u povijesti ove, nominalno, druge po jačini svjetske MMA organizacije, spojio dva osvojena pojasa. Do sad je držao onaj poluteškaški, a sad je nadodao i naslov u kraljevskoj teškoj kategoriji.

Prošlo je više od desetljeća od kad je Fjodor držao teškaški pojas u PRIDEU, a sad je veliki Rus, po mnogima jedan od najvećih boraca u povijesti slobodne borbe, ponovno došao u priliku povratiti staeru slavu. No, protiv Badera nije uspio. Pao je nakon jednog sjajno plasiranog udarca. Sa 42 godine i ovim porazom Jemeljanenko je potaknuo raspravu o tome treba li se “Posljednji Imperator” zauvijek povući? Već je jednom otišao iz sporta, ali se vratio i ušao u utrku u Belllatoru za teškaški pojas.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.